По дървени  скари, които служат за рампи, се стига до

...
По дървени  скари, които служат за рампи, се стига до
Коментари Харесай

Бул. Руски с дървени рампи за пешеходците СНИМКИ

По дървени  скари, които служат за рампи, се стига до домовете и офисите от източната страна на бул. " Руски " сред колелото на ул. " Любен  Каравелов " и " Гладстон ". Строителите от компания " Щрабаг " съумяха в неделя да асфалтират кръстовището с ул. " Гладстон ", където прокарваха тръбопровод.  Колите вървят, градският превоз  се изнася по " Гладстон " на бул. " Руски " в посока " Шести септември ", само че до привършване на ремонта в затворената част от пътя имат минимум месец, че и два. 

В  отсечката сред " Любен Каравелов " и " Гладстон " е цялостно със строителна техника. Единственият тротоар е разкопан и постройките напряко висят над изкопа. Работниците поставят кабелна мрежа и с цел да улеснят хората, са сложили дървени скари.  Неприятно е, изключително вечер, когато и осветяване съвсем няма, само че се надяваме, че скоро и тази част от булеварда ще е с нов асфалт, разясниха през вчерашния ден дамите, които вървяха с пазарските чанти в изкопа. Тръбите в тази права са засипани с каменно- трошена настилка. 

Възпълна жена с момченце беше се настанила напряко върху плочките на велоалеята сред чинарите. Пейки няма, а и тревната повърхност наподобява на площадка за строителни материали. Между дърветата са струпани плочки, бордюри, пясък, трошляк и тръби. Следващият сектор, който ще се ремонтира на бул. " Руски ", е от западната страна, до Бунарджика, сред ул. " Гладстон " и " Шести септември ".  Строителите са си дали период до 18 юли 2019 година дефинитивно да завършат булеварда.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР